Houten kozijnen Den Bosch

Houten kozijnen Den Bosch; bij Faro Totaalbouw werken we met duurzame materialen

Zijn uw houten kozijnen Den Bosch aan vervanging toe? Nieuwe houten kozijnen laten plaatsen die tevens op maat zijn gemaakt heeft vele voordelen. Zo hebben deze kozijnen een lange levensduur maar zijn ze duurder dan geprefabriceerde montage kozijnen.

Houten kozijnen Den Bosch

Houten kozijnen Den Bosch

De houten kozijnen die Faro Totaalbouw plaatst zijn gemaakt van meranti met keurmerk, vuren, grenen, eiken of lariks. Sommige houtsoorten hoeven daarbij niet geschilderd te worden. Soms kan het schilderen van hout de levensduur verlengen of u vindt een bepaalde kleur mooier. Een houten kozijn Den Bosch moet eens in de 8 à 10 jaar worden overschilderd. Dit geldt natuurlijk ook voor andere steden).

Kijk op website naar projecten van FARO Totaalbouw bij u in de buurt. Liever meteen contact op nemen voor een afspraak? Dat kan! Vul dan het contactformulier in op deze website en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend advies.

De voordelen voor u

Houten kozijnen Den Bosch hebben vele voordelen. Dat weten we in Sprang Capelle bij Faro Totaalbouw als geen ander. Als u woonachtig bent in de omgeving Den Bosch, Breda of Tilburg komen wij graag uw houten kozijnen vernieuwen of zelfs opnieuw zetten, vanzelfsprekend op maat gemaakt. De voordelen voor u op een rij:

  • Onvergelijkbare natuurlijke uitstraling die bijvoorbeeld bij monumenten verplicht is;
  • Eenvoudig van kleur te veranderen door te verven;
  • Kleine schades eenvoudig zelf te repareren door hout vul middelen;
  • Van zichzelf isolerend;
  • Een levensduur van 25 tot 75 jaar;
  • Vormvast.

FARO Totaalbouw voor houten kozijnen Den Bosch en meer!

Bel als u houten kozijnen, een dakkapel, stucwerk of ander timmerwerk wilt laten uitvoeren. Wij bespreken graag uw wensen.

Wij komen de situatie bij u thuis bekijken, bezien de mogelijkheden en brengen een scherpe prijs uit. Bij Faro Totaalbouw heeft u geen zorgen om uw bouwproject, want wij zijn snel, flexibel en werken met garantie. Neem contact op via ons contactformulier.

Leave a Reply